DESCOPERA FRAXIS DUO ȘI PUTEREA REJUVENĂRII CU LASER CO2 FRACTIONAT

Timpul își lasă amprenta pe chipul nostru, dar dorința de a păstra prospețimea și vitalitatea rămâne veșnică. FRAXIS DUO, prin tehnologia avansată a laserului CO2 fracționat combinat cu mezoterapia RF fracționată (microneedling), aduce soluția ideală pentru a întineri și revigora pielea, răspunzând nevoilor individuale de frumusețe.

In fiecare zi, pielea noastră este expusă la factori externi care accelerează procesul de îmbătrânire: radiațiile solare, poluarea, stresul, și chiar stilul nostru de viață. Toți acești factori contribuie la apariția ridurilor, pierderea elasticității și a strălucirii naturale a pielii. Este un proces inevitabil, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne resemnăm cu efectele timpului.

Aici intervine FRAXIS DUO, o inovație remarcabilă în domeniul esteticii, care combină eficacitatea laserului CO2 fracționat cu terapia prin micro-ace RF, oferind astfel o soluție completă pentru provocările estetice ale pielii. Acest tratament nu doar că șterge semnele vizibile ale îmbătrânirii, ci și stimulează regenerarea naturală a pielii, redându-i aspectul tânăr și sănătos.

Prin FRAXIS DUO, beneficiem de tehnologie de ultimă oră, adaptată pentru a satisface cele mai înalte standarde de siguranță și eficiență. Fie că este vorba de reducerea ridurilor fine, tratarea cicatricilor de acnee, sau simpla dorință de a reda pielii un aspect mai tânăr și mai vibrant, FRAXIS DUO se dovedește a fi aliatul perfect în lupta împotriva semnelor îmbătrânirii.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LASERUL ECO2 FRAXIS DUO

 

FRAXIS DUO este o inovație în domeniul esteticii medicale, integrând armonios două tehnologii de avangardă: laserul CO2 fracționat și mezoterapia RF fracționată (microneedling). Această combinație unică optimizează rezultatele tratamentelor de rejuvenare facială, oferind o soluție personalizată pentru diverse probleme ale pielii.

Laserul CO2 fracționat, componenta centrală a sistemului FRAXIS DUO, este recunoscut pentru eficacitatea sa în tratamentul liniilor mai pronunțate, ridurilor și imperfecțiunilor de la nivelul pielii. Cu ajutorul unui scanner precis, laserul generează un fascicul de lumină care penetrează pielea în mod controlat și uniform. Acest fascicul îndepărtează stratul superficial al pielii, provocând un proces natural de vindecare și stimulând producția de colagen și elastină, ceea ce duce la regenerarea și întinerirea pielii.

Complementând laserul CO2, mezoterapia RF fracționată (microneedling-ul) aduce o nouă dimensiune tratamentului. Prin intermediul micro-acelor, această tehnologie aplică energia RF direct în straturile profunde ale pielii, stimulând în continuare producția de colagen și îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii. Această abordare asigură nu doar o penetrare profundă, ci și o distribuție uniformă a energiei, oferind astfel un tratament confortabil și eficient, cu un timp de recuperare redus.

Combinând efectele laserului CO2 fracționat cu cele ale mezoterapiei RF fracționate, FRAXIS DUO reușește să trateze eficient o gamă largă de probleme ale pielii, de la cicatrici superficiale la imperfecțiuni mai adânci. Prin ajustarea fină a setărilor, medicul estetician sau dermatolog poate personaliza tratamentul în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient, garantând rezultate optimizate și personalizate pentru o piele revigorată și întinerită.

CUI ÎI ESTE RECOMANDATĂ PROCEDURA CU LASERUL ECO2 –FRAXIS DUO?

Procedura cu FRAXIS DUO este extrem de versatilă și benefică pentru o gamă largă de probleme ale pielii, oferind soluții personalizate pentru îmbunătățirea aspectului tenului. Iată câteva dintre cele mai comune afecțiuni tratate eficient cu FRAXIS DUO:

 • Rosacea: reducerea roșeții și a inflamației asociate cu rozaceea, oferind un aspect mai uniform și calm al pielii.
 • Linii fine și riduri: netezește liniile fine și atenuează ridurile, oferind un aspect întinerit și revitalizat al pielii.
 • Daunele solare: tratează efectele negative ale expunerii prelungite la soare, cum ar fi petele și hiperpigmentația, restabilind un ton uniform al pielii.
 • Pigmentație: corectează zonele cu pigmentare neregulată, inclusiv petele întunecate și decolorările, pentru o piele mai clară și mai strălucitoare.
 • Cicatrici de acnee sau post arsura: diminuează vizibilitatea cicatricilor, îmbunătățind textura și aspectul general al pielii.
 • Melasma: tratează eficient melasma, contribuie la reducerea petelor întunecate și la uniformizarea culorii pielii.

Procedura cu FRAXIS DUO se dovedește a fi o soluție eficientă pentru toate aceste probleme, oferind un tratament personalizat care răspunde nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Este esențial ca înainte de a opta pentru acest tratament, pacienții să consulte un dermatolog sau un medic etetician pentru a evalua adecvarea procedurii în funcție de tipul lor de piele și de condițiile specifice.

Programează-te acum!

CARE SUNT CONTRAINDICAȚIILE TRATAMENTULUI CU FRAXIS DUO?

Deși tratamentul cu FRAXIS DUO este versatil și benefic pentru toate tipurile de piele, există anumite situații în care acesta poate fi nepotrivit sau trebuie abordat cu prudență. Este esențial ca pacienții să consulte un specialist înainte de a lua o decizie. Iată câteva contraindicații comune:

 • AFECȚIUNI CUTANATE ACTIVE:
  Persoanele cu afecțiuni cutanate active, cum ar fi eczeme, psoriazis sau herpes, ar trebui să evite tratamentul, deoarece acesta poate agrava starea.
 • ISTORIC DE CICATRIZARE KELOIDĂ:
  Pacienții cu tendința de a dezvolta cicatrici keloidale sau hipertrofice pot experimenta o vindecare anormală după tratament.
 • TRATAMENTE RECENTE PE BAZĂ DE RETINOID:
  Cei care au folosit recent tratamente pe bază de retinoid (cum ar fi isotretinoin pentru acnee) ar trebui să aștepte un interval recomandat de medic înainte de a opta pentru FRAXIS DUO.
 • SENSIBILITATE LA LUMINĂ ȘI FOTOTOXICITATE:
  Pacienții cu sensibilitate extremă la lumină sau cei care iau medicamente fototoxice ar trebui să discute riscurile cu un specialist.
 • SARCINA ȘI ALĂPTAREA:
  Femeile însărcinate sau care alăptează sunt sfătuite să evite acest tip de tratament, deoarece nu există suficiente studii care să ateste siguranța lui în aceste condiții.
 • CANCER DE PIELE SAU ISTORIC DE CANCER DE PIELE:
  Pacienții cu istoric de cancer de piele ar trebui să consulte un dermatolog înainte de a lua în considerare acest tratament.
 • TULBURĂRI DE COAGULARE A SÂNGELUI:
  Persoanele cu probleme de coagulare sau cele care iau anticoagulante ar putea avea un risc crescut de sângerare și vânătăi.
 • AFECȚIUNI SISTEMICE GRAVE:
  Pacienții cu boli sistemice grave, cum ar fi diabetul necontrolat sau boli autoimune, ar trebui să discute potențialele riscuri cu un medic.

Este crucial să dezvălui întregul istoric medical și să discuți orice preocupări cu un medic dermatolog sau estetician înainte de a începe tratamentul cu FRAXIS DUO. Aceasta va asigura o evaluare corectă a riscurilor și beneficiilor, personalizată pentru fiecare pacient în parte.

CUM SE DESFĂȘOARĂ O PROCEDURĂ CU FRAXIS DUO?

Procedura cu FRAXIS DUO este un proces detaliat și personalizat, conceput pentru a maximiza eficacitatea tratamentului și confortul pacientului. Iată pașii tipici implicați:

 • Consultația inițială:
  Procedura începe cu o consultație amănunțită, unde specialistul evaluează starea actuală a pielii pacientului și discută despre obiectivele estetice și orice preocupări medicale. Acest pas este crucial pentru a asigura că FRAXIS DUO este cel mai potrivit tratament pentru nevoile tale individuale.
 • Planificarea tratamentului:
  După evaluarea inițială, se elaborează un plan de tratament personalizat. Acest plan va lua în considerare tipul și situația in care se afla pielea, precum și zonele specifice care necesită îmbunătățire. Se stabilește numărul de ședințe necesare și intensitatea tratamentului.
 • Pregătirea pielii:
  În ziua tratamentului, pielea este curățată și pregătită corespunzător. În funcție de sensibilitatea pacientului și de zona tratată, poate fi aplicată o cremă anestezică pentru a minimiza orice disconfort.
 • Aplicarea tratamentului:
  Medicul va folosi aparatul FRAXIS DUO pentru a aplica tratamentul. Laserul CO2 fracționat este utilizat pentru resurfacing-ul pielii și regenerarea dermei, în timp ce micro-acele RF fracționate penetrează pielea pentru a stimula producția de colagen. Combinația acestor două tehnologii asigură un tratament eficient, cu rezultate vizibile și de lungă durată.
 • Monitorizarea și ajustarea:
  Pe parcursul procedurii, specialistul va monitoriza reacția pielii și va ajusta parametrii tratamentului dacă este necesar, pentru a asigura confortul pacientului și eficiența maximă.
 • Post-tratament și recuperare:
  După procedură, pacientului i se vor oferi instrucțiuni specifice pentru îngrijirea pielii. Poate fi o ușoară roșeață sau sensibilitate, care se ameliorează în câteva zile. Vei primi recomandări pentru protecția solară și îngrijirea pielii pentru a optimiza rezultatele tratamentului.
 • Urmărirea progresului:
  În funcție de planul de tratament, pot fi necesare ședințe suplimentare. Se vor programa întâlniri de urmărire pentru a monitoriza progresul și pentru a face ajustări, dacă este necesar.

Procedura cu FRAXIS DUO este o abordare inovatoare și eficientă în tratamentele de estetică facială, oferind rezultate impresionante, cu un disconfort minim și un timp scurt de recuperare.

Programează-te acum!

BENEFICIILE LASERULUI CO2 – FRAXIS DUO

FRAXIS DUO oferă o serie de avantaje semnificative, făcându-l unul dintre cele mai căutate tratamente în domeniul estetic. Printre beneficiile sale principale, se numără:

TRATAMENT RAPID ȘI PRECIS
FRAXIS DUO se distinge printr-o eficiență remarcabilă, permițând efectuarea tratamentelor într-un timp scurt, fără a compromite precizia sau rezultatele. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei avansate care permite un control exact al adâncimii și intensității tratamentului.

STIMULAREA PRODUCȚIEI DE COLAGEN:
Unul dintre principalele avantaje ale FRAXIS DUO este capacitatea sa de a stimula producția naturală de colagen și elastină în piele. Acest proces de regenerare ajută la reducerea ridurilor, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, conferind un aspect mai tânăr și sănătos.

ÎMBUNĂTĂȚIREA TEXTURII ȘI TONUSULUI PIELII:
Prin combinarea laserului CO2 fracționat cu microneedling-ul RF, FRAXIS DUO poate îmbunătăți semnificativ textura și tonusul pielii. Tratează eficient porii dilatați, cicatricile, petele pigmentare și alte imperfecțiuni ale pielii, oferind un aspect mai uniform și luminos.

DISTRIBUȚIE UNIFORMĂ A CĂLDURII:
Sistemul de micro-ace RF fracționate asigură o distribuție uniformă și controlată a căldurii, ceea ce contribuie la eficiența tratamentului și minimizarea disconfortului. Acest aspect este crucial pentru obținerea unor rezultate optime și pentru asigurarea unei recuperări rapide și confortabile.

EFICIENȚĂ MAXIMĂ CU DISCONFORT MINIM:
FRAXIS DUO este proiectat pentru a oferi un echilibru ideal între eficiență și confort. Tratamentele sunt tolerabile și, în majoritatea cazurilor, necesită doar o anestezie topică. Acest lucru face ca procedura să fie mai accesibilă și mai puțin intimidantă.

REZULTATE DE LUNGĂ DURATĂ:
Datorită modului în care FRAXIS DUO stimulează procesele naturale de regenerare a pielii, rezultatele sunt de lungă durată. Se poate observa o îmbunătățire continuă a aspectului pielii lor în săptămânile și lunile care urmează tratamentului.

Versatilitate în Tratament:
FRAXIS DUO poate fi utilizat pentru o varietate largă de probleme ale dermului și este potrivit pentru diverse tipuri de piele, făcându-l o opțiune versatilă pentru mulți pacienți.

RECOMANDĂRI DUPĂ PROCEDURĂ

Imediat după procedură, vei observa schimbări pozitive, dar este esențial să urmezi câteva recomandări pentru a maximiza rezultatele și pentru a se asigura că procesul de vindecare decurge fără complicații.

Îngrijire imediată:

 • Evită expunerea la soare: pielea va fi mai sensibilă după tratament, deci evita expunerea directă la soare. Utilizează o protecție solară cu spectru larg (SPF 30 sau mai mare) pentru a proteja zona tratată.
 • Hidratare riguroasă: pielea poate fi uscată și sensibilă după tratament. Folosește creme hidratante blânde, preferabil recomandate de specialist, pentru a menține pielea hidratată.
 • Evitarea produselor iritante: Nu utilizați produse cosmetice sau de îngrijire a pielii care conțin ingrediente iritante sau exfoliante puternice în primele zile după procedură.

Semne care necesita atenție

 • Roșeață și umflare ușoară – acestea sunt normale imediat după procedură, dar dacă persistă sau se agravează, consultă medicul.
 • Infecție – orice semn de infecție, cum ar fi puroi sau roșeață severă, trebuie abordat imediat de un profesionist medical.
 • Disconfort prelungit – Dacă simți durere sau disconfort sever după primele câteva zile, este important să contactezi medicul.

Prin urmărirea acestor recomandări după procedura FRAXIS DUO, pacienții pot contribui la maximizarea efectelor pozitive și la menținerea unei pielii sănătoase și tinere pentru o perioadă îndelungată.

ALEGE FRAXIS DUO ȘI PUTEREA REJUVENĂRII CU LASER CO2 FRACTIONAT

Tratamentul cu laser CO2 fracționat este special conceput pentru a răspunde nevoilor tale, indiferent de tipul de piele sau de problemele specifice pe care le ai. Cu FRAXIS DUO, ai oportunitatea de a-ți redobândi strălucirea și tinerețea pielii într-un mod care îmbină inovația cu delicatețea.

Imaginează-ți cum ar fi să te uiți în oglindă și să vezi o piele vizibil îmbunătățită, mai fermă și mai radiantă. FRAXIS DUO îți poate oferi această satisfacție, prin tehnologia avansată pe care o folosește. Ești pe cale să descoperi un tratament care nu doar că îmbunătățește aspectul exterior, dar îți va și crește încrederea în tine.

Nu e doar despre a arăta mai tânăr, e despre a te simți revigorat și încrezător în propria piele. FRAXIS DUO este mai mult decât un tratament cosmetic; este un pas către îmbrățișarea propriei frumuseți și a încrederii de sine. Alegând FRAXIS DUO, alegi să investești în tine, în sănătatea și vitalitatea pielii tale.

În plus, procedura este rapidă, eficientă și adaptată nevoilor tale individuale. Fie că ești preocupat de riduri, textura pielii sau alte semne ale îmbătrânirii, FRAXIS DUO vine ca un răspuns personalizat la aceste provocări. E timpul să spui adio imperfecțiunilor și să întâmpini o nouă etapă în îngrijirea pielii tale.

Acum, gândește-te la toate acele momente în care ți-ai dorit o piele mai tânără și mai strălucitoare. Cu FRAXIS DUO, aceste dorințe nu mai sunt doar niște visuri îndepărtate. Ele pot deveni realitate. Așadar, ești gata să îmbrățișezi schimbarea și să redescoperi frumusețea pielii tale? Alege FRAXIS DUO și fă primul pas către o piele revitalizată și plină de viață.

Hai sa ne cunoastem