MICROBOTOX

Un tratament de rasfat complet pentru pielea combina puterea botoxului, a acidului hailuronic si a cocktailului de vitamine, minerale si coenzime. Injectatate  in statul profund al pielii aduc un boost de prospetime pentru pielea fetei, gatului si decolteului. O cantitate foarte mica de botox sau microbotoxul, 0.25 U per punct are ca efect scaderea productiei de sebum a glandelor sebacee, o scadere a sintezei glandelor sudoripare si inchiderea porilor, pielea capatand un aspect mat, pudrat. Un alt efect excelent al microbotoxului este in atenuarea rozaceei prin efectul de vasoconstrictie aspura capilarelor dilatate vizibil inestetic de pe fata.


Acidul hialuronic pur, de origine vegetala produce pe langa hidratarea profunda a pielii si biorevitalizarea sa datorita stimularii sintezei de colagen propriu, restructurarea celulelor din stratul bazal si stimularea formarii de noi vase. Pielea isi recapata stralucirea si prospetimea.

Tratmentul se recomanda in 3 sedinte lunare iar pentru mentinerea se face prin repetarea procedurii la 4-6 luni in functie de varsta si nevoile specifice ale fiecarui ten.

Alaturi de peeligul PRX si microneedlingul se obtin rezultate excelente de redensificare si restructurare a texturii pielii, pentru fiecare pacienta fiind alcatuita o schema personalizata de tratament.

ro_RORomanian