GRACE CLINIC: EXCELENȚĂ ÎN CHIRURGIE ESTETICĂ ȘI RECONSTRUCȚIE MAMARA

Fondată de Dr. Ina Petrescu, o autoritate în domeniul chirurgiei estetice, plastice și microchirurgiei reconstructive, Grace Clinic reprezintă quintesența excelenței chirurgicale și a îngrijirii medicale centrate pe pacient. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, clinica se distinge prin abordarea sa holistică și etică în îmbunătățirea aspectului fizic și potentarea frumuseții naturale.

MEDICINĂ CENTRATĂ PE PACIENT

La Grace Clinic, fiecare pacient este tratat cu respect, empatie și profesionalism. Înțelegem că fiecare individ este unic, iar nevoile sale medicale sunt la fel de diverse. Prin urmare, oferim soluții medicale personalizate care pun sănătatea și naturalitatea în prim-plan.

EXCELENȚĂ ÎN CHIRURGIA ESTETICĂ ŞI MICROCHIRURGIA RECONSTRUCTIVĂ

Dr. Ina Petrescu, cu o carieră distinsă și o experiență vastă, conduce echipa de specialiști în oferirea unor servicii chirurgicale de înaltă calitate. De la proceduri estetice la microchirurgie reconstructivă, excelența este standardul nostru.

Grace Clinic oferă o gamă largă de servicii care includ consultații medicale specializate, tratamente laser de ultimă generație, peelinguri faciale și proceduri de rejuvenare facială cu Botox și acid hialuronic. De asemenea, oferim tratamente estetice cu rezultate spectaculoase precum Sculptra și intervenții minim invazive, inclusiv lifting facial cu fire Aptos, blefaroplastie, labioplastie și multe altele.

RECONSTRUCȚIE MAMARA CONFORM PROTOCOALELOR INTERNAȚIONALE

Clinica noastră este un sanctuar pentru femeile care au luptat cu cancerul mamar. Utilizând tehnici și protocoale de ultimă generație, ajutăm pacientele să își redobândească feminitatea și să își recapete încrederea în sine.

LOCAȚIE PREMIUM

Situată în Complexul ONE Floreasca Towers, clinica oferă un mediu liniștit și luxos, transformând fiecare vizită într-o experiență de răsfăț și intimitate.

Programeaza-te acum!

Fa cunoștință cu noi

ECHIPA MEA DE INCREDERE

În inima oricărei clinici de succes se află o echipă dedicată și talentată. La Grace Clinic, echipa noastră multidisciplinară, condusă de Dr. Ina Petrescu, se bazează pe profesionalismului și excelența în domeniul chirurgiei estetice, plastice și microchirurgiei reconstructive. Cu un bagaj de cunoștințe și experiență ce se întinde pe parcursul a peste două decenii, fiecare membru al echipei noastre este dedicat oferirii soluțiilor medicale de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor și dorințelor voastre. În acest sanctuar al frumuseții și sănătății, vă puteți aștepta la o abordare etică și personalizată, care pune accent pe sănătatea, naturalitate și bunăstare.

Fa cunostinta cu noi

Echipa mea de incredere

Doctor Ina Petrescu

Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă , Doctor în Științe Medicale cu o experiență de 20 de ani în domeniu. Excelență în Reconstrucția Sânului / Expert în Total Body Lifting / Trainer Lifting cu Fire Aptos /Trainer Fillers Regenyal

Doctor Natalia Dumitrescu

Medic primar dermato-venerolog cu vastă experiență atât în dermatocometică cât și în patologia dermatologică, dobândită în clinici de renume din România și Olanda. După obținerea diplomei de medic specialist în chirurgie plastică și-a aprofundat cunoștințele în Clinica Universitară din Liege, în prezent participând activ la numeroase intervenții de chirurgie estetică și reconstructivă precum și de chirurgie postbariatrică în cadrul Spitalului Zetta.

Asistent Dana Resmerita

„De peste 14 ani sunt asistent în domeniul chirurgiei plastice care m-a cucerit încă de la început. Situațiile complexe de chirurgie reconstructivă, dar și cele de chirurgie estetică m-au format astfel încât orice poate să-și găsească soluția dacă există dedicație pentru pacient și profesionalism”.

Hai sa ne cunoastem