Mommy makeover

Sarcina, nasterea si alaptarea pot produce numeroase transformari ale corpului, in special la nivelul sanilor si abdomenului, multe femei ramanad adesea dupa nastere cu modificari ale sanilor si siluetei care nu se remediaza cu dieta, sport sau tratamente non-invazive: sanii isi pierd volumul si sunt lasati iar abdomenul prezinta pielesi grasime in exces, adesea constituindu-se unsort abdominal inestetic iar musculatura abdominala se indeparteaza si determina un aspect balonat sau ca in timpul sarcini, asa numitul diastazis.

Intr-o singura operatie se refac silueta si sanii dupa nastere se numeste mommy make-over

Procedurile mommy makeover

Vezi galerie

AUGMENTAREA MAMARA

Augmentarea mamara este o intreventie chirurgicala care restabileste volumul pierdut al sanilor dupa sarcina cu ajutorul implantelor de silicon rotunde sau anatomice de dimsiuni variate.

LIFTINGUL SANILOR

Liftingul sanilor presupune obtinerea fomei anatomice naturale a sanilor lasati cu ajutorul unor tehnici speciale care folosesc fie tesutul propriu(glanda mamara) sau implantele mamare. Pentru obtinerea unor rezultate naturale fiind necesare adesea incizii atent planuite cu ajutorul carora se indeparteaza excesul de piele si se restabileste forma sanului.

  • Liftingul sanilor sau mastopexia are ca scop:
  • Ridicarea sanilor
  • Indepartarea pielii cazute
  • Micsorarea si repoazitionarea areolei si mamelonului
  • Volumizarea sanilor

Detalii lifting sani!

ABDOMINOPLASTIA

Modificarile hormonale din sarcina si kilogramele suplimentare din acesta perioada si de dupa nastere duc la modificari ale abdomenului care nu dispar doar cu dieta sau fitness. Cele mai importante modificari sunt:

  • Depozite localizate de grasime
  • Diastazisul muschilor drepti abdominali
  • Piele in exces
  • Vergeturi
  • Modificari ale formei ombilicului

 

Abdominoplastia indeparteaza excesul de piele si grasime si totodata se repara diastazisul muscular-restabileste conturul abdomenului. Cicatricatricile sunt ascunse in bikini-line si tratatate corect cu gel de silicon se vor maturiza, la 1 an avand culoarea naturala a pielii.

Detalii Abdominoplastie

Avantajul principal al mommy makeover este acela ca intr-o singura operatie se fac 2 operatii, insemnad un singur timp de recuperare, o singura intrerupere a activitatii socio-profesionale. Foarte important pentru mamele care au copii mici este oraganizarea dupa operatie- pentru ca vor avea nevoie de ajutor acasa atat pt ingrijirea copiilor, cat si pentru activitatile zilnice. Timp de 2 luni de zile nu veti avea voie sa ridicati greutati sau sa faceti efort fizic. Va puteti plimba, puteti face activitati usoare si trebuie sa acordati atentie dietei care trebuie sa fie bogata in proteine pt a asigura o buna vindecare, precum si o hidratare foarte buna. La 1 luna de zile va puteti relua activitatea socio-profesionala, iar la 2 luni puteti relua exercitiile fizice progresiv.

Hai sa ne cunoastem