Fa cunostinta cu noi

Echipa mea de incredere

Doctor Ina Petrescu

Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă , Doctor în Științe Medicale cu o experiență de 20 de ani în domeniu. Excelență în Reconstrucția Sânului / Expert în Total Body Lifting / Trainer Lifting cu Fire Aptos /Trainer Fillers Regenyal

Doctor Natalia Dumitrescu

Medic primar dermato-venerolog cu vastă experiență atât în dermatocosmetică cât și în patologia dermatologică, dobândită în clinici de renume din România și Olanda. După obținerea diplomei de medic specialist în chirurgie plastică și-a aprofundat cunoștințele în Clinica Universitară din Liege, în prezent participând activ la numeroase intervenții de chirurgie estetică și reconstructivă precum și de chirurgie postbariatrică în cadrul Spitalului Zetta.

Screenshot 2023-11-14 153038
Asistent Dana Toba

„De peste 14 ani sunt asistent în domeniul chirurgiei plastice care m-a cucerit încă de la început. Situațiile complexe de chirurgie reconstructivă, dar și cele de chirurgie estetică m-au format astfel încât orice poate să-și găsească soluția dacă există dedicație pentru pacient și profesionalism”.

Hai sa ne cunoastem