LIFTINGUL BRAȚELOR

În ciuda exercițiilor fizice făcute pentru tonifierea musculaturii brațelor, pierderea fermității pielii la nivelul brațelor apare frecvent după vârsta de 40 ani, aspectul lăsat fiind perceput adesea într-un mod neplăcut.

De asemenea, după pierderea masivă în greutate, fie după cura de slăbire sau după operațiile bariatrice (gastric sleeve).


Liftingul brațelor sau brahioplastia este intervenția chirurgicală prin care este îndepărtat excesul de piele și grăsime de la acest nivel. Scopul operației este de a crea brațe mai tonifiate, cu formă naturală și aspect estetic armonios.

Operația se efectuează sub anestezie generală, având o durată medie de 2 ore, fiind necesară o noapte de spitalizare.


Incizia pornește de la subraț până la nivelul cotului, lungimea ei fiind în funcție de severitatea excesului, excesul se îndepărtează iar apoi zona este suturată. Inciziile vor fi sigilate cu plasturi speciali astfel încât să poți face duș fără grijă. Apoi se aplică pansament și mâneci elastice speciale care exercită o compresie medie pentru a securiza operația și a preveni complicațiile – producerea hematoamelor sau desfacerea suturilor – dar și pentru reducerea edemului care apare în mod normal după operație.


Efectul estetic este surprinzător, iar prezența cicatricilor compensează pe deplin rezultatul frumos: brațe ferme, fără exces de piele.

GALERIE IMAGINI


ro_RORomanian